Ervaringen van leden


Fijn om bij de Ruilkring te zijn.
In de eerste instantie denk ik dan: wat kan ik voor een ander betekenen? Daarna, wat zou ik kunnen vragen. Dit is een fijn systeem om met dichte portemonnee te handelen. En leuke activiteiten te ondernemen, daardoor ook nieuwe mensen te leren kennen. Ik ga dit met plezier oppakken.
- Gera

Zo was daar het moment dat ik volledig vastliep met een klus, een tipi maken voor een kind. Ik zocht met irritatieniveau 10 in het aanbod van de Ruilkring, vond iemand die dat zou kunnen en die was er binnen een uur. Samen doorgenomen en eruit gekomen. Probleem opgelost!!!
- Corine

Als je mensen van de Ruilkring leert kennen gaat het ruilen makkelijker. Door te vragen vonden we zelfs 3 mensen die tijdens onze vakanties op de dieren en de planten wilden passen. En dat is later uitgebreid naar oppas voor ons kind als we eens een etentje samen willen.
- Hans en Monique

Het is er bij mij nooit goed ingegaan dat geld zo belangrijk moet zijn. En te belangrijk is geworden. Nog teveel in de ervaring dat je elkaar helpt en uitruilt. Dat is voor mij het principe van de Ruilkring.
- Marjolein

Hoe heerlijk dat ik een spotje boven de aanrecht kapot heb = mega onhandig en dat iemand dan uit zichzelf aanbiedt om dat te komen maken!
Fantastisch en waar vind je dat nog?
- Lieke

Bij de Ruilkring is het altijd leuk om een ander van dienst te kunnen zijn. Ik ben goed in tuinwerk, ook de grote klussen, bijvoorbeeld een boompje uitspitten, maar een broek korter maken is dan weer niet mijn ding. En dat kan mooi uitgeruild worden zo.
- Gerard